Працюємо заради перемоги, до кінця!

Наші переваги

Широкий досвід

Більше 10 років роботи в даній сфері. Понад 5000 тисяч проданих душових кабін та більше 2000 тисяч проданих душових піддонів. Тисячі задоволених клієнтів по всій Україні та за її межами

Складська програма

Серійні стандартні вироби вже в наявності та готові до якнайшвидшої відправки: 22 типи виробів, 230 моделей та безліч варіацій форм чи розмірів, вибір ручок (з двох варіантів) та кольору фурнітури (з двох варіантів), опція матування або захисне покриття скла. Можливість відправки до 3-х робочих днів

Індивідуальні вироби

Нестандартні розміри та специфікація. Індивідуальні кольори скла та фурнітури. Великий вибір варіантів ручок. Різні типи матування скла: суцільне, інтимато, декоративне захисне покриття скла і т.д. Термін виробництва становить 10 робочих днів

Ціна-Якість

Вигідні ціни і беззаперечна якість виробів та комплектуючих. Всі вироби, матеріали та комплектуючі, що використовуються, мають сертифікати відповідності

Гарантія 5 років

Ми гарантуємо не лише абсолютну якість продукції, а й повну підтримку наших клієнтів. Кваліфіковані менеджери з продажу нададуть професійну консультацію та підтримку на будь-якому етапі покупки, а сервісний центр допоможе у вирішенні всіх додаткових питань

Безкоштовна доставка Новою
Поштою по всій Україні

Надійне упакування продукції дозволяє здійснювати відправку в будь-який куточок України або закордон. Швидка та безкоштовна доставка за обраною адресою

Послуги

Доставимо обрану душову кабіну
Новою Поштою безкоштовно

Ми дбаємо про комфорт своїх клієнтів, а тому, замовляючи нашу продукцію, Ви можете бути впевнені не лише в її якості, а й в післягарантійному обслуговувані, швидкій доставці та максимальній економії, завдяки БЕЗКОШТОВНІЙ доставці по Україні.

Каталог продукції

Душові кабіни

Оберіть для себе найоптимальніший варіант душової кабіни із багатьох пропозицій та насолоджуйтесь перевагами якісної продукції, естетичного дизайну та високої функціональності.

Душові піддони

Перегляньте каталог душових піддонів та придбайте підходящий варіант саме зараз.

Онлайн калькулятор

Розрахуйте вартість Вашої майбутньої душової кабіни онлайн. Плануйте завчасно, замовляйте зручно, отримуйте в максимально короткі терміни.

Вагаєтесь у виборі душової кабіни ?
Розрахуйте вартість душової кабіни вже
сьогодні та отримайте безкоштовну
консультацію

Відгуки наших клієнтів

Відповіді на запитання

Якщо у Вас виникли запитання щодо продукції, її виготовлення, якості матеріалів, доставки, тощо, Ви можете ознайомитися з переліком відповідей на основні питання, або, у випадку відсутності потрібної інформації, заповнити форму зворотного зв’язку. Наші спеціалісти обов’язково нададуть Вам відповідь.

Використовуємо скло таких виробників світового рівня, як Saint-Gobain, Guardian Glass та AGC-Glass. Скло, яке ми використовуємо, виготовляється на Європейських заводах та відповідає всім вимогам якості світового рівня!

Фурнітура виготовляється на заводі Eniking, який знаходиться в Китаї. Їх виробництво працює та реалізовується виключно на ринок Європи та США. Якість виробів відповідає світовим нормам та сертифікатам! Це робить вироби цієї компанії найкращими в співвідношенні ціна-якість.

Всі елементи фурнітури виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 304. Сталь AISI 304 - найпопулярніша марка сталі з класу нержавіючих. Має високі показники стійкості до корозії, має високий опір до окислення і відмінні низькотемпературні властивості. Варто відзначити, що нержавіюча сталь AISI 304 стійка до негативного впливу води (солона, прісна, водопровідна) і розчинів кислот у високих концентраціях (оцтова, мурашина, азотна).

Душові кабіни виготовляються з гартованого скла товщиною 8 мм. Висока механічна міцність гартованого скла не дарма колись прирівнювалась до металу – його твердість і стійкість до ударів наближаються до деяких марок сталі. Воно витримує високі навантаження та, згідно тестів, може витримати удар сталевої кулі діаметром 40 мм та вагою 400 грам. Термічна міцність цього скла витримує перепад температури до 200 °C. Безпека - основний приорітет гартованого скла, у момент свого руйнування воно розсипається на дрібні шматочки неправильної форми, які не мають гострих граней і неможуть призвести до травм. Таке скло застосовується в конструкціях скління, де безпека є першочерговою.

Середні показники є такими: вага найпопулярнішої душової кабіни (900х900 мм, з висотою 2000 мм) становить >80 кг, душової перегородки або дверей, наприклад, шириною 1000 мм та висотою 2000 мм, становить >40-50 кг, а шторка на ванну 80х150 важитиме в межах 30 кг.

Складська програма складається з 22 типів виробів, 230 моделей і широкого розмаїття розмірів. Є можливість обрати 2 варіанти ручок та 2 кольори фурнітури. А також опційно можна додати матування та захисне покриття скла. Можливість відправки виробу коливається від 3-х до 5-ти робочих днів.

Можливість відправки виробу від 3-х до 5-ти робочих днів.

Виготовлення індивідуального виробу в залежності від специфіки або складності становить від 7 до 15 робочих днів.

Безкоштовна доставка в зручному для клієнта форматі за рахунок нашої компанії.

Так, звісно, Ви можете їх знайти у вкладенні Галерея на нашому сайті.

Так, звісно, до кожного виробу є відповідна документація, яка додається до кожного виробу, у випадку, якщо вона була втрачена при транспортуванні, Ви з легкістю можете завантажити її на нашому сайті у вкладенні Інструкції або зателефонувати до нашого сервісного центру!

Ми не маємо фізично можливості зробити заміри або монтаж у віддалених від нас регіонах! Але у нас є партнери і монтажні бригади з якими ми співпрацюємо! Ми з радістю допоможемо Вам організувати цю послугу! На всі питання стосовно цього може відповісти наш менеджер.

Вся наша фурнітура вкрита порошковою фарбою. Завдяки фарбі на основі порошку можна досягти високої антикорозійної стійкості, стійкості до подряпин та зносу, а також до високих перепадів температур. Порошкова фарба, на відміну від звичайної, є екологічно чистим матеріалом.

Захисне покриття скла - це невидимий (прозорий) полімерний захисний шар, що утворюється в процесі обробки скла. З ним прибирання стає набагато комфортнішим. Покриття має гідрофобні властивості, завдяки чому краплі води не утримуються на поверхні скла і стікають, не залишаючи сліду. Позбавлена безпосереднього контакту з водою, захищена поверхня скла стійка до забруднень, а розвиток бактерій на ній унеможливлюється.

Технологія піскоструму ґрунтується на обробці скла повітряним струменем з частинками абразиву. За допомогою даної технології можна створювати різні малюнки або написи: лист скла піддається обробці струменем стисненого повітря з частинками кварцового піску, що робить матовою поверхню скла.